H μάχη ενάντια στις μηχανές συνεχίζεται...

  Σημείωση: ξεκίνησα να γράφω το άρθρο θεωρώντας πως η ιστορία είναι γνωστή μετά από τόσες ταινίες. Τώρα, αν κάποιος δεν έχει δει καμιά ταινία από τις προηγούμενες ας μη διαβάσει παρακάτω και ας φροντίσει να καλύψει το χαμένο έδαφος μέχρι την πρεμιέρα, έχουμε καιρό...



  Ο Εξολοθρευτής, οι μηχανές, το Skynet... όλα θα τα ξαναδούμε στo πολυδιαφημισμένο "Terminator: Genisys" το 2015. Η ιστορία είναι γνωστή: στο μέλλον, μετά την Ημέρα της Κρίσης, οι άνθρωποι πολεμούν με τις μηχανές. Ηγέτης τους είναι ο John Connor (Jason Clarke) και το Skynet για να τον ξεφορτωθεί έχει την εξαιρετική ιδέα να στείλει έναν Terminator (Εξολοθρευτή) στο παρελθόν για να σκοτώσει τη μητέρα του, τη Sarah Connor (Emilia Clarke)... οπότε ο John δε θα γεννηθεί ποτέ, άρα θα νικήσουν οι μηχανές και θα ξεφορτωθούν τους ανθρώπους. Ο John όμως θα στείλει στο παρελθόν τον Κyle Reese (Jai Courtney) για να τη σώσει και στην παρέα θα προστεθεί και ένας Τerminator που είναι με το μέρος τους καθότι έχει επαναπρογραμματιστεί (γενικά υπάρχουν πολλές από αυτές τις φονικές μηχανές που περπατούν και μοιάζουν με ανθρώπους). 



  Ο Terminator φυσικά δε θα είναι άλλος από τον Arnold Schwarzenegger, που είδαμε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο ρόλο το 1984. Βέβαια, είναι λίγο μεγάλος θα αναλογιστεί κανείς, τι ακριβώς σκεφτόταν η παραγωγή; Όμως και για αυτή τη μικρή λεπτομέρεια υπάρχει λύση και μάλιστα αρκετά καλή. Ο Τerminator που θα κυνηγά τη Sarah Connor θα είναι ένας νέος Αrnold ενώ ο καλός Terminator, που είναι με το μέρος των ανθρώπων, θα δείχνει λίγο μεγαλύτερος και θα είναι ο πραγματικός Arnold με γκρίζα μαλλιά κλπ. Όπως γνωρίζουμε τα συγκεκριμένα android καλύπτονταν με ζωντανό ανθρώπινο ιστό... οπότε εξωτερικά, με το πέρασμα του χρόνου, θα γερνάει. Παρόλα αυτά, από μέσα υπάρχει κανονικά η φονική μηχανή, οπότε ας μην ξεγελιόμαστε που θα τον δούμε να μεγαλοδείχνει γιατί θα είναι μια χαρά, ακμαίος.
  Για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει μια επανάληψη στο σύμπαν των Εξολοθρευτών είχα γράψει σε παλαιότερο άρθρο για τις ταινίες αλλά και για τη σειρά με τη Sarah Connor. Εχτές κυκλοφόρησε και το trailer του "Τerminator: Genisys": 




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου