O Terminator επιστρέφει...

  

  Τι και αν έχει φτάσει τα 66 ο Αrnold Schwarzenegger ...; Oι μηχανές δεν έχουν ηλικία και άλλωστε το είχε πει:
"Ι' ll be back", οπότε κάποια στιγμή θα επέστρεφε ο Τerminator, η ζωή είναι εύκολη όταν μπορείς να ταξιδεύεις στο χρόνο άλλωστε...

Mετά από πολλές φήμες που ακούγονταν τελικά γνωρίζουμε ότι η νέα ταινία θα ονομάζεται "Terminator: Genisys" και αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι του επόμενου έτους. 
Έχει περάσει λίγος καιρός από τότε που άφησε αυτό το ρόλο, είδαμε την πρώτη ταινία "The Terminator" το 1984, μετά, το 1991, είχαμε το "Terminator 2: Judgment Day" και το 2003 το "Terminator 3: Rise of the Machines".
Έπειτα ο Arnold ίσως κουράστηκε να τρέχει συνεχώς πίσω από τον John Connor και ασχολήθηκε με την πολιτική, διετέλεσε κυβερνήτης της California για 8 χρόνια.




  Το 2009 έκανε μια ολιγόλεπτη (και πολύ λέω) εμφάνιση στο "Terminator Salvation" (όχι πραγματικά ο ίδιος αλλά μέσω CGI) που παραλίγο να σκοτώσει το John αυτή τη φορά...
Εδώ στο ρόλο του John Connor που τα βάζει με το Skynet βλέπουμε τον Christian Bale, ενώ παίζει και ο Sam Worthington που πολύ μου αρέσει όπως εξελίσεται ο χαρακτήρας του αλλά ας μην πω και λεπτομέρειες.




  Επανέρχομαι στη νέα ταινία για την οποία ξεκίνησα να γράφω. Στο ρόλο της Sarah Connor θα δούμε την Εmilia Clarke, ναι εκείνη που έγινε γνωστή από το "Game of Thrones" ως Daenerys Targaryen ή αλλιώς μητέρα των δράκων ή Khaleesi κλπ. κλπ. (έχει πολλά ονόματα...).
Να σημειώσω για όποιον ενδεχομένως δεν το γνωρίζει ότι η συμπρωταγωνίστρια της στη δημοφιλή σειρά Lena Headey έχει υποδυθεί τον ίδιο χαρακτήρα.

  Εκτός από βασίλισσα και μητέρα του πιο αντιπαθητικού βασιλιά όλων των εποχών στην προαναφερθείσα σειρά και σύζυγος του βασιλιά Λεωνίδα στους "300" (και πάλι βασίλισσα, καλά το πάει...) την είδαμε να τα βάζει και με τις μηχανές και το Skynet. Αναφέρομαι στη σειρά "Τerminator: The Sarah Connor Chronicles" όπου βλέπουμε μητέρα και γιο να προσπαθούν να αποτρέψουν την ημέρα της κρίσης ενώ εμφανίζονται φίλοι και εχθροί από το μέλλον. Η σειρά είναι καλή, αποτελείται από δύο κύκλους και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δε συνεχίστηκε...




  Οπότε μέχρι να έρθει ο Εξολοθρευτής από το μέλλον μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο υπάρχον υλικό του παρελθόντος, όλα αυτά τα πήγαινε έλα στο χρόνο κάπως μπερδεύουν, ας είμαστε προετοιμασμένοι...

Πηγή: IMDB
          http://moviehole.net/

3 σχόλια :

  1. Ο Αρνολντ ειναι πολυ μεγάλος πιστεύω. Είδα τα πρώτα δυο επεισόδια της σειράς κ φαινεται καλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παίζει κ ο Brian Austin Green;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H σειρά είναι καλή και όντως παίζει και ο Brian και έχει ενδιαφέρον ο ρόλος του...
    Όσο για τον Arnold έχω πολύ μεγάλη περιέργεια να δω το αποτέλεσμα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή