Οι αυριανοί ήρωες βρίσκονται ήδη στη μικρή οθόνη.



  Εδώ και κάποιους μήνες είχαμε δει το trailer για τη νέα σειρά, "Legends of Tomorrow". Φάνηκε ενδιαφέρον, ο Arrow και ο Flash δήλωναν πως χρειάζεται μια ομάδα για να σώσουν τον κόσμο (και το χρόνο) από τον υπέρτατο κακό Vandal Savage γι'αυτό συγκέντρωσαν γνωστούς μας ήρωες και αντι-ήρωες. Ο Rip Hunter από το ανατολικό Λονδίνο, και το μέλλον, εμφανίστηκε και τους είπε ότι πρόκειται να γίνουν θρύλοι μεταξύ άλλων βαρύγδουπων δηλώσεων. Ήταν βέβαια κάπως περίεργο που ο Arrow εμφανιζόταν στο trailer με την παλιά του στολή.
Οπότε ήρθε η ώρα να παρακολουθήσουμε τα Pilot 1 και Pilot 2, μα ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Ο Arrow απλά εμφανίζεται για πέντε δευτερόλεπτα, ο Flash διόλου, ο Rip Hunter μαζεύει την ομάδα εν ριπή οφθαλμού, γιατί τι πιο απλό από το να πείσεις κάποιον να ταξιδέψει στο χρόνο και να κυνηγήσει έναν επικίνδυνο αθάνατο, η πλοκή είναι χλιαρή, οι διάλογοι αναμενόμενοι και στο τέλος απλά απορώ για ποιο λόγο παρακολουθώ το επεισόδιο. 
Αν κάποιος βρήκε τη σειρά καλή θα με ενδιέφερε να μου εξηγήσει το γιατί. Δυστυχώς βλέπω απλά δευτερεύοντες χαρακτήρες από τις άλλες σειρές που είτε τους έβγαλαν από τη φυλακή είτε τους έφεραν πίσω από τον άλλο κόσμο.
Πιστεύω για να περάσει η ώρα δεν είναι κακή επιλογή αλλά δεν πρόκειται για μια σειρά που με ελκύει να την παρακολουθήσω.
  Παραθέτω και τα trailer που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες.





Σχετικό Άρθρο: "Legends of Tomorrow": ήρωες της DC ενώνουν τις δυνάμεις τους στη νέα σειρά του CW.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου