Ένας εκατοντάχρονος με όρεξη για περιπέτειες.


  Ή αλλιώς "Ο εκατοντάχρονος που πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε". 
Πάει καιρός που ξεκίνησα την ανάγνωση του μυθιστορήματος του Σουηδού Γιούνας Γιούνασον με τον παραπάνω τίτλο και μετά από το πρώτο κεφάλαιο αναρωτήθηκα αν έχει σκεφτεί κανείς να μεταφέρει την ιστορία στη μεγάλη οθόνη. Με μία "μικρή"  καθυστέρηση ανακάλυψα πως η ιδέα μου έχει υλοποιηθεί από καιρό και πολύ χαίρομαι για αυτό. 

Mad Max: Fury Road.


  Άφθονη δράση μας προσφέρει η ταινία Mad Max, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε. Η ιστορία ξεκινά με κυνηγητό  και εξελίσσεται με κυνηγητό και κάπως έτσι καταλήγει. Μέσα στην έρημο όλα αυτά βέβαια, με τη Charlize Theron και τον Tom Hardy να καταδιώκονται από στρατιές παρανοϊκών .

Αναπάντεχη άφιξη στο Los Angeles.


  Τι θα συνέβαινε άραγε εάν μία μέρα ο κύριος Lucifer (o γνωστός) αποφάσιζε να αφήσει το "βασίλειο του κάτω κόσμου" και ερχόταν να ζήσει ανάμεσα στους ανθρώπους;

Μπορεί ο Sherlock Holmes να μεγάλωσε αλλά συνεχίζει να λύνει μυστήρια.



  Aκόμα μία φορά που γράφω για τον περίφημο ντετέκτιβ Sherlock Holmes. Είναι γεγονός πως συνεχίζει να εμπνέει για εξαιρετικές σειρές και ταινίες. Θα αναφερθώ μόνο στις πιο πρόσφατες παραγωγές έτσι ώστε να μην επεκταθώ υπερβολικά και δε διαβάσει κανένας τα νέα στο τέλος του άρθρου.

H ιστορία με τους "Avengers" γίνεται όλο και καλύτερη.


  Εάν δηλώσω ότι τα πράγματα στον κόσμο των Ανθρώπων δεν πάνε και πολύ καλά, μάλλον δε θα πω κάτι νέο. Στο σύμπαν της Marvel βέβαια υπάρχει μια εξαιρετική ομάδα υπερηρώων (και όχι μόνο) που προσπαθούν να βελτιώσουν την κατάσταση και δεν είναι άλλοι από τους διάσημους "Avengers".