O Arrow επιστρέφει σε ένα μήνα.


  Δε φαντάζομαι να πίστεψε κανείς πως η τηλεοπτική σειρά "Arrow" θα τερματιστεί επειδή το τελευταίο επεισόδιο της τρίτης σεζόν είχε "happy ending".
O Oliver Queen θα ξαναφορέσει την πράσινη κουκούλα, με νέα στολή αυτή τη φορά, και θα σταματήσει τους κακούς της υπόθεσης με τα βέλη του. Αλλά και με τη βοήθεια των φίλων του βέβαια, ας μην ξεχνάμε την Black Canary, τη μικρή του αδελφή, τη Theia αλλά και τον John Diggle, που μάλλον είναι ακόμα λίγο θυμωμένος με τον Oliver αλλά θέλω να πιστεύω πως θα αποκατασταθεί η σχέση των δύο φίλων σύντομα. Άφησα τελευταία την αγαπημένη του, Felicity Smoak, που φυσικά θα συνεχίσει να βοηθά την ομάδα με το δικό της τρόπο. 
  Για τη νέα σεζόν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι θα δούμε τον Damien Darhk ως νέο εχθρό των πρωταγωνιστών μας, έχει ήδη αναφερθεί πως ήταν φίλος του Ra's Al Ghul, ότι έκλεψε νερό από την πηγή του Λαζάρου και πως κρύβεται πίσω από την οργάνωση H.I.V.E.
Επίσης στο trailer βλέπουμε και την Sara Lance σε μία σκηνή και γνωρίζουμε ήδη πως θα εμφανιστεί στη σειρά "Legends of Tomorrow", νομίζω έχω αναφερθεί στο γεγονός σε προηγούμενη δημοσίευση.
Nα προσθέσω και την εμφάνιση του John Constantine; Nα σημειώσω πως ο Ray Palmer θεωρείται νεκρός αλλά είδαμε τον Atom στο ίδιο trailer που είδαμε και τη Sara; 
Εκτιμώ πως μία ενδιαφέρουσα σεζόν μας περιμένει. Φυσικά πάντα σε συνδυασμό με τις σειρές "The Flash" και "Legends of Tomorrow" που κάπως θα διασταυρωθούν οι ιστορίες... 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου