Η δεύτερη σεζόν του "True Detective" ξεκίνησε.


  Την περσινή χρονιά ξεχώρισε μεταξύ άλλων η σειρά "True Detective" με πρωταγωνιστές τους Matthew McConaughey και Woody Harrelson και ολοκληρώθηκε μετά από 8 εξαιρετικά επεισόδια.
Στις 21 Ιουνίου ξεκίνησε επιτέλους και η προβολή της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν με νέα ιστορία και νέους πρωταγωνιστές, πάντα σε σενάριο του Nic Pizzolatto, ενώ αυτή τη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη συναντάμε τον Justin Lin. Στους κεντρικούς ρόλους θα δούμε γνωστά ονόματα, τον Colin Farrell, τη Rachel McAdams και τον Vince Vaughn. Μαζί τους θα είναι και ο Taylor Kitsch σε ένα ρόλο πολύ διαφορετικό από ότι τον έχουμε συνηθίσει ως τώρα. 





1 σχόλιο :

  1. Πολύ ενδιαφέρουσα φαίνεται η συνέχεια της σειράς. Το δε εισαγωγικό soundtrack εκπληκτικό.
    Μολονότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνουν συγκρίσεις με το δίδυμο των πρωταγωνιστών της πρώτης σεζόν (και άδικο, εδώ και μια δεκαετία σχεδόν - από το "κινηματογραφικά ανούσιο" surfer dude" - είχαν δείξει τι μπορούν να κάνουν ως συμπρωταγωνιστές οι McConaughey και Harrelson), θεωρώ (λόγω της σύνθεσής του) ότι το cast της δεύτερης ταινίας θα εξυπηρετήσει ένα κάπως διαφορετικό ρόλο, περισσότερο αυτόν της δράσης και του σασπένς και λιγότερο της εμβάθυνσης στον ψυχισμό των χαρακτήρων. Με ό,τι πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αυτό συνεπάγεται.
    Ίδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή