Fast and Furious 7, επιτέλους.


  Εδώ και καιρό περιμέναμε τη συγκεκριμένη ταινία αλλά μετά τον ξαφνικό χαμό του Paul Walker χρειάστηκε να αναβληθούν τα γυρίσματα και να γίνουν αλλαγές στο σενάριο. Αναφέρομαι βέβαια στο γνωστό "Fast and Furious 7" που σήμερα έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας. 

  Η κεντρική ιδέα για την πλοκή είναι λίγο πολύ γνωστή πλέον... Ο Deckard Shaw (Jason Statham) είναι ο μεγάλος αδελφός του Owen Shaw, με τον οποίο ήρθε αντιμέτωπη η γνωστή ομάδα της διάσημης σειράς ταινιών. Τελικά ο Οwen κατέληξε να βρίσκεται σε κώμα (δεν έχει χαθεί εντελώς όπως κάποιοι θεώρησαν) και ο Deckard δεν εκτίμησε διόλου αυτό που συνέβη στο μικρό του αδελφό και θα ζητήσει εκδίκηση όπως είναι και το αναμενόμενο. Aρχικά θα βρει τον πράκτορα Hobbs (Dwayne Johnson) και έτσι θα ανακαλύψει όλη την ομάδα του Dominic Toretto (Vin Diesel). Θα ξεκινήσει από το Τόκιο όπου θα σκοτώσει τον Han και με αυτό τον τρόπο θα κολλήσει καλύτερα και η πλοκή της ταινίας "The Fast and the Furious: Tokyo Drift" με τη βασική ιστορία. 
  Ο Dominic μαζί με τον Brian O'Conner και την υπόλοιπη παρέα θα κυνηγήσουν τον Deckard και στην πορεία φυσικά θα δούμε και νέα πρόσωπα. Δε νοείται βέβαια ταινία "Fast and Furious" χωρίς όλα αυτά τα γρήγορα αυτοκίνητα αλλά ετούτη τη φορά πιστεύω έγινε η υπέρβαση γιατί κάνουν και πτώση με αλεξίπτωτο από αεροπλάνο... για τα αυτοκίνητα μιλάμε πάντα. Εντάξει, υπάρχει και εκείνη η πολύ ωραία σκηνή που βλέπουμε και στο trailer που κάνουν άλματα από κτίριο σε κτίριο... πάλι με αυτοκίνητο. Γενικά υπάρχουν διάφορες διόλου ρεαλιστικές σκηνές αλλά ας είμαστε ειλικρινείς... το ξέραμε, το περιμέναμε, έτσι είναι αυτά, αλλιώς θα παραπονιόμασταν ότι βαρεθήκαμε κλπ. κλπ.
Όσο για το πως ο Paul Walker εμφανίζεται στην ταινία, αυτό έγινε χάρη στη βοήθεια της τεχνολογίας, όπως είχα εξηγήσει σε παλαιότερο άρθρο.

  Αν κάτι μου άρεσε σίγουρα θα έλεγα ότι είναι ο καταιγισμός δράσης και αυτό γιατί δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Κακώς βέβαια θα σχολιάσει κανείς και μάλιστα πολύ ορθά. Έχουμε τον Vin Diesel, τον γνωστό "The Rock" και τον "Τransporter" μαζεμένους σε μία ταινία... τι κάνουν συνήθως στις ταινίες τους αυτά τα "παιδιά"; Ε ναι, δέρνουν... 
Αυτό είναι το ένα μέρος βέβαια, το άλλο έχει να κάνει με τις σκηνές που περιλαμβάνουν αυτοκίνητα και είναι καλογυρισμένες τολμώ να σχολιάσω.
Στο στιγμιότυπο του παρακάτω βίντεο φαίνεται η Letty (Michelle Rodriguez) που τα βάζει με την Ronda Rousey, στην προηγούμενη ταινία είχε παλέψει με την Gina Carano... μία και μία οι αντίπαλοί της...
  Γενικά θα μπορούσα να σχολιάσω πάρα πολλά πράγματα που μου έκαναν εντύπωση αλλά σταματώ κάπου εδώ γιατί σε λίγο θα κατηγορηθώ για spoilers και όχι άδικα. 
Θα μου άρεσε να διαβάσω απόψεις για το τέλος της ταινίας βέβαια.





1 σχόλιο :