Ποιος τόλμησε να τα βάλει με τον Keanu Reeves ;


  Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έσωσε την ανθρωπότητα από το Matrix, ήταν ο δικηγόρος του διαβόλου και επίσης έχει νικήσει δαίμονες και κακούς σαμουράι... εντάξει σε άλλους ρόλους έγιναν αυτά αλλά είναι άραγε καλή ιδέα να τα βάλει κανείς μαζί του;

O Denzel Washington αναλαμβάνει να επαναφέρει την τάξη.


  Στις 25 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η προβολή της ταινίας "Equalizer" στους κινηματογράφους. Πρόκειται για την ιστορία του Robert McCall (Denzel Washington), ενός πρώην πράκτορα που σκηνοθέτησε το θάνατό του με σκοπό να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή του, μακριά από τις αναμνήσεις του ζοφερού παρελθόντος του. Παρόλα αυτά, η εγκληματικότητα που βλέπει γύρω του, οι αδικίες, η εκμετάλλευση και άλλα διάφορα γεγονότα θα τον οδηγήσουν στο να προστατεύσει εκείνους που τον έχουν ανάγκη.

Monsters: Dark Continent


  Τέρατα, πολλά τέρατα βλέπουμε στο δεύτερο trailer της ταινίας "Monsters: Dark Continent", το λέει και ο τίτλος άλλωστε. Μετά το "Monsters" του 2010 που κατηγορήθηκε για έλλειψη δράσης από τους φανατικούς του είδους αυτή τη φορά μεταφερόμαστε στη Μέση Ανατολή, όπου ένας στρατιώτης θα μπει στην περιοχή που έχει κατακλυστεί από εξωγήινους με σκοπό να βρει το φίλο του.