Η τρίτη ταινία "Hobbit" δίνει ραντεβού για το Δεκέμβριο.


  Φέτος ο Martin Freeman μας εντυπωσίασε στις πολύ επιτυχημένες σειρές "Sherlock" και "Fargo" ενώ μένει ακόμα να τον δούμε στην ταινία "Τhe Hobbit: The Battle of the Five Armies", όπου θα υποδυθεί για τρίτη φορά το διάσημο, πλέον, Χόμπιτ Βilbo Baggins.
Bέβαια εκτός από το μικρό Χόμπιτ θα κάνουν την εμφάνισή τους Άνθρωποι, Ξωτικά, Νάνοι, Όρκς και ένας αφηνιασμένος δράκος που δεν είναι άλλος από τον Smaug με τη φωνή του Benedict Cumberbatch. 


  H ιστορία συνεχίζεται από εκεί που μας άφησε η προηγούμενη ταινία, όπου ο Bilbo και η παρέα των Νάνων κατόρθωσαν να φτάσουν στο Βουνό και αντιμετώπισαν τον Smaug, άθελά τους όμως συνέβαλαν στη δημιουργία νέων συμφορών. Ο εξοργισμένος δράκος επιτίθεται στους κατοίκους της Λιμνούπολης ενώ ο Τhorin κυριευμένος από το πάθος του για πλούτο βάζει το θησαυρό πάνω από οτιδήποτε άλλο. Στο μεταξύ παραμονεύει μεγαλύτερος κίνδυνος διότι ο Sauron σκοπεύει να επιτεθεί στο Βουνό της Μοναξιάς στέλνοντας εκεί στρατό από Όρκς. Τελικά οι Νάνοι, τα Ξωτικά και οι Άνθρωποι θα πρέπει να αποφασίσουν εάν θα συνεργαστούν ή θα οδεύσουν προς την καταστροφή.
  Στις 18 Δεκεμβρίου θα δούμε την επική "Μάχη των Πέντε Στρατών" στις κινηματογραφικές αίθουσες και θα μάθουμε το τέλος αυτής της ιστορίας.

Τrailer της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου