Θα την κάνεις την καλή πράξη;


  Aς υποθέσουμε ότι απολαμβάνεις την ήρεμη ζωή των προαστίων σε μία όμορφη κατοικία με την οικογένειά σου. Ξαφνικά, ένα βράδυ κάποιος άγνωστος σου χτυπά την πόρτα και ζητά τη βοήθειά σου... εσύ πως θα αντιδράσεις σε αυτή την περίπτωση; 
Η Taraji P. Henson, η πρωταγωνίστριά μας δηλαδή, προσφέρθηκε απλά να δανείσει το τηλέφωνό της και το αποτέλεσμα ήταν ο Idris Elba να τρυπώσει μέσα στο σπίτι της και να κινδυνεύουν τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της. 
O Idris συνήθως είναι καλό παιδί, μια τα βάζει με τέρατα στο "Pacific Rim', μια με εξωγήινα ξωτικά στο "Thor" και να μην παραλείψω ότι υποδύθηκε τον Νέλσον Μαντέλα σε ταινία που είδαμε φέτος στη Ελλάδα. Eπίσης στο "Prometheus" και στο "RocknRolla" κακό δεν τον λες. Στην προκειμένη περίπτωση όμως είναι ένας επικίνδυνος κατάδικος που δεν έχει κανέναν ενδοιασμό στο να σκοτώνει... και είναι πειστικός οφείλω να ομολογήσω...
  Η ταινία υποστηρίζει πως καμιά καλή πράξη δε μένει ατιμώρητη, προφανώς δεν ισχύει πάντα το "κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό" που λέμε συνήθως.
Έχω βέβαια μία περιέργεια να δω τους δύο πρωταγωνιστές να παλεύουν, αν η Taraji νικήσει τον σχεδόν δύο μέτρα Idris πολύ θα εντυπωσιαστώ, αυτή τη φορά είμαι με το μέρος της πάντως.
  Το πότε θα προβληθεί η ταινία στη χώρα μας δεν είναι γνωστό προς το παρόν αλλά στις ΗΠΑ θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου όπως ανακοινώθηκε, λογικά δε θα αργήσει να έρθει και η σειρά μας.... ευελπιστώ.

No Good Deed - Official Trailer





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου