O πιο γρήγορος άνθρωπος αποκτά τη δική του σειρά.


  Το CW εμπνεύστηκε να επαναφέρει στη μικρή οθόνη τον Flash, εκείνον τον υπερήρωα που τρέχει απίστευτα γρήγορα. Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα θα έλεγα γιατί έχουμε καιρό να τον δούμε, ας μην τον ξεχάσουμε λοιπόν.
  Ο Barry Allen (Grant Gustin) είναι ένας επιστήμονας, εργάζεται για την αστυνομία, είναι ήσυχος τύπος και κουβαλάει προβλήματα από το παρελθόν του. Έχασε τη μητέρα του μικρός μετά από ένα περίεργο συμβάν, ενώ ο πατέρας του κατηγορήθηκε ως δολοφόνος και βρίσκεται στη φυλακή. 
  Mετά από ένα ατύχημα, όπου κάτι σαν κεραυνός τον χτυπά, ο Barry αποκτά υπεράνθρωπες ικανότητες, μπορεί να τρέχει με απίστευτες ταχύτητες και να θεραπεύεται πολύ πιο γρήγορα από έναν φυσιολογικό άνθρωπο. Αποφασίζει να χρησιμοποιήσει αυτές τις δυνάμεις για καλό σκοπό, ειδικά όταν γίνεται γνωστό ότι το ατύχημα δεν έδωσε μόνο σε εκείνον υπερφυσικές ικανότητες αλλά και σε άλλους ανθρώπους.  Έναν εξ αυτών βλέπουμε για παράδειγμα στο πρώτο επεισόδιο, ο οποίος μπορεί να ελέγχει τον καιρό αλλά δυστυχώς είναι πρώτης τάξεως εγκληματίας...


  Στη σειρά το ρόλο του Henry Allen, του πατέρα του Barry, έχει ο John Wesley Shipp. Είναι εκείνος ο ηθοποιός που υποδυόταν τον Flash στην ομώνυμη σειρά του 1990-1991 .
To πρώτο επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί στις ΗΠΑ στις 7 Οκτωβρίου αυτού του έτους.
Να σημειώσω ότι θα κάνει την εμφάνισή του και ο γνωστός Αrrow (Stephen Amell) για να δώσει μία ή δύο συμβουλές στο μικρό και μπερδεμένο Barry.
To trailer δείχνει σχεδόν τα πάντα από το πρώτο επεισόδιο.







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου