Interstellar... Ο Christopher Nolan σκηνοθετεί τον Matthew McConaughey...



  Το 2014 φαίνεται πως είναι εξαιρετική χρονιά για τον Matthew McConaughey.
Κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο Ά Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία "Dallas Buyers Club" και μας εντυπωσίασε ως Rust Cohle στην πολύ επιτυχημένη σειρά του HBO, "True Detective". Ο μοναδικός που δε θα χαίρεται για όλα αυτά πρέπει να είναι ο Leonardo DiCaprio που και φέτος δεν κέρδισε το πολυπόθητο Όσκαρ. Τι και αν αγκάλιασε το νικητή και του έδωσε συγχαρητήρια; Όλοι μπορούμε να φανταστούμε τι είχε κατά νου.


  Ετοιμάζει όμως και νέα δουλειά ο Matthew, το "Interstellar", μία ταινία μυστηρίου και επιστημονικής φαντασίας. Ποιο είναι το θέμα της; Μια ομάδα εξερευνητών χρησιμοποιεί μια σκουληκότρυπα που ανακαλύφθηκε πρόσφατα με σκοπό να υπερβούν τα ανθρώπινα όρια στα διαστημικά ταξίδια και να κατακτήσουν τις απέραντες αποστάσεις που συναντά κανείς σε ένα διαστρικό ταξίδι.
  Όταν πρωτοδιάβασα το θέμα της ταινίας μου φάνηκε ενδιαφέρον αλλά ομολογουμένως δε συγκλονίστηκα. Αμέσως μετά είδα βέβαια ότι σκηνοθετεί ο Christopher Nolan οπότε οι όποιες δεύτερες σκέψεις εξανεμίστηκαν μονομιάς και αποφάσισα ότι πρέπει να δω τη συγκεκριμένη ταινία. Μετά το "Σκοτεινό Ιππότη", το "Inception" και το παλιότερο "Memento" έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί και δε θέλω να χάνω καμμία δουλειά του. Εντάξει και το "The Prestige" αλλά και το "Man of Steel" ηταν πολύ καλά, ανέφερα πρώτα τα αγαπημένα μου. ..
Το σενάριο επίσης το έχει γράψει ο ίδιος μαζί με τον αδελφό του Jonathan Nolan.
  Η ταινία αναμένεται περίπου τον ερχόμενο Νοέμβριο, υπομονή γιατί όπως λένε "το καλό πράγμα αργεί". 

Tο trailer της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους.







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου