H Agent Carter εντυπωσιάζει στη νέα της αποστολή.


  Στην ταινία "Captain America: The First Avenger" γνωρίσαμε τον Steve Rogers προτού γίνει ο διάσημος ήρωας καθώς και την Peggy Carter, την πράκτορα που τον βοήθησε
και που δυστυχώς το μεταξύ τους ειδύλλιο δεν ευοδώθηκε μια που ο Captain επέλεξε να θυσιαστεί στο τέλος της ιστορίας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να καταλήξει στη βαθιά κατάψυξη, δεν πέθανε δηλαδή αλλά έμεινε για πολλές δεκαετίες παγωμένος και φρέσκος. Έτσι τώρα που ξύπνησε είναι σα να μην πέρασε μια μέρα.
  Στο μεταξύ όλα αυτά τα χρόνια η Agent Carter, πάντα δυναμική, δεν το έβαλε κάτω παρόλο που έχασε τον αγαπημένο της. Ένα χρόνο μετά τα γεγονότα της ταινίας τη βρίσκουμε στο γραφείο μιας υπηρεσίας όπου ενώ εκείνη προσπαθεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο ο προϊστάμενός της την παραγκωνίζει και της αναθέτει ανούσιες γραφειοκρατικές εργασίες. Όμως ένα βράδυ που θα προκύψει μία ευκαιρία η πράκτορας παίρνει πρωτοβουλία να αναλάβει μια αποστολή μόνη της. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο Howard Stark (πατέρας του σύγχρονου Tony που είναι ο διάσημος Iron Man) να την προσκαλέσει να αναλάβει ηγετικό ρόλο στη SHIELD, τη διάσημη υπηρεσία κατασκοπείας στο σύμπαν της Marvel που αργότερα θα στρατολογήσει πολλούς σούπερ ήρωες για να σώσει ετούτο τον κόσμο...
  Τις περιπέτειες αυτές τις μαθαίνουμε από το σύντομο φιλμ με τίτλο "Marvel One-Shot: Agent Carter" που κυκλοφόρησε το 2013.


Marvel One-Shot: Agent Carter (2013)

  Επειδή η Agent Carter δε θα μπορούσε να αρκεστεί σε ένα σύντομο φιλμ βέβαια, ετοιμάζεται και μια σειρά επεισοδίων για το ABC Network για την οποία δεν έχουν ανακοινωθεί ημερομηνίες ακόμα αλλά σύντομα θα έχουμε νεότερα στη σχετική ιστοσελίδα.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου