Ο Chris Evans κινδυνεύει και πάλι να σκεπαστεί από πάγους ...


  Tην προηγούμενη εβδομάδα είδαμε στους κινηματογράφους την ταινία "Captain America 2: O Στρατιώτης του Χειμώνα" με τον Chris Evans για άλλη μια φορά στο ρόλο του
πιο πατριωτικού σούπερ ήρωα στο σύμπαν της Marvel. 
  Ο Steve Rogers (το κανονικό όνομα του Captain) πλέον ζει στη σύγχρονη εποχή, προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και συνεργάζεται με την οργάνωση SHIELD (AΣΠΙΔΑ), ναι εκείνους που σε περίπτωση που παρουσιαστεί μεγάλος κίνδυνος συγκεντρώνουν μερικούς υπερήρωες, ονομάζουν την ομάδα Avengers και τους στέλνουν να μας σώσουν. Κάποια στιγμή λοιπόν εμφανίζεται ο περίφημος Στρατιώτης του Χειμώνα, που κατέλαβε και το μισό τίτλο με το όνομά του, και όπως θα μάθουμε συνδέεται με το παρελθόν του Steve. Bέβαια το ζήτημα είναι ποιος κρύβεται πίσω από το Στρατιώτη και επίσης ποιοι είναι αυτοί που ανήκουν στη SHIELD αλλά εξυπηρετούν αντίπαλα συμφέροντα; Οπότε ο πρωταγωνιστής μας βρίσκεται σε δύσκολη θέση εφόσον δε γνωρίζει ποιον μπορεί να εμπιστευθεί πλέον, γεγονός που τον οδηγεί στο να γίνει στόχος της ίδιας της οργάνωσης για την οποία μαχόταν. Στην προσπάθειά του να αποκαλύψει την αλήθεια και να αποτρέψει τα σχέδια εκείνων που τον καταδιώκουν θα συμμαχήσει με τη Black Widow (Scarlett Johansson) που εξακολουθεί να παραμένει μυστηριώδης... Η συνέχεια επί της μεγάλης οθόνης...
  Η δεύτερη ταινία του Captain America είναι καλύτερη από την πρώτη, με περισσότερη δράση, έναν πρωταγωνιστή πιο δυναμικό, με νέα πρόσωπα και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις.



  Όπως θα θυμάται κανείς από την πρώτη ταινία, ο Captain είχε καταλήξει στους πάγους μετά την τελική αναμέτρηση με το Red Scull και παρέμεινε κατεψυγμένος για μερικές δεκαετίες μέχρι να τον εντοπίσουν και να γίνει η σχετική απόψυξη. 

  Στις 24 Απριλίου αναμένεται μία νέα ταινία με τον ίδιο ηθοποιό ως πρωταγωνιστή που και πάλι κινδυνεύει από την παγωνιά όπως καταλαβαίνω. Πρόκειται για μία ταινία επιστημονικής φαντασίας, μαζί με λίγη δράση και λίγο δράμα, και έχει τον τίτλο "Snowpiercer".



  Τί είναι λοιπόν αυτό το "Snowpiercer"; 
Βρισκόμαστε στο έτος 2031, όπου μετά από ένα αποτυχημένο πείραμα για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη προκύπτει μία νέα εποχή παγετώνων και έχει εξοντώσει σχεδόν κάθε ζωντανό οργανισμό πάνω στη Γη. Οι μοναδικοί που έχουν καταφέρει να επιβιώσουν είναι οι επιβάτες του Snowpiercer, ενός τρένου που διαθέτει κινητήρα αέναης κίνησης. Ακόμα και εκεί μέσα όμως υπάρχουν αδικίες και ανισότητα με αποτέλεσμα οι επιβάτες της "οικονομικής θέσης" να επαναστατήσουν και να επιχειρήσουν να πάρουν τον έλεγχο του κινητήρα, που θεωρείται ιερός από την ελίτ της "πρώτης θέσης".

TRAILER ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ


  Ευελπιστώ ο Chris Evans να μην καταλήξει πάλι μέσα στους πάγους, θα ήταν πολύ κακή ιδέα...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου