X-Men: Days of Future Past...


  Το Μάιο του 2014 αναμένεται να δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες και την ταινία X-Men: Days of Future Past... Ο Wolverine θα ταξιδέψει πίσω στο χρόνο για να σώσει την κατάσταση, να αλλάξει την ιστορία και να αποτρέψει τον επικείμενο αφανισμό των μεταλλαγμένων 
και ποιος ξέρει τι άλλο, θα δούμε και τους υπόλοιπους της παρέας στην πιο νεανική εκδοχή τους, όπως ήταν και στο Χ-Μen: First Class του 2011 αν και από το trailer φαίνεται ότι θα έχουμε και τους ήρωες που γνωρίσαμε στην τριλογία X-Men... Κάτι μου λέει ότι ο εχθρός είναι πανίσχυρος για να έχουν μαζευτεί όλοι αυτοι...!!!
Ο Hugh Jackman θα ενσαρκώσει για άλλη μια φορά τον ήρωα με τα αδαμάντινα νύχια, ενώ δε θα λείπουν και οι James MacAvoy και Michael Fassbender ως νέοι Charles Xavier και Εric Lehnsherr(Magneto).
Aυτό που μου έκανε εντύπωση αναζητώντας πληροφορίες σχετικά με την ταινία είναι ότι θα δούμε τον Peter Dinklage στο ρόλο του κακού της ιστορίας κ θέλω να πιστεύω ότι θα ξεχωρίσει όπως ξεχωρίζει και στο Game of Thrones (μέχρι στιγμής δηλαδή γιατί είναι πιθανό σε επόμενη σεζόν να τον σκοτώσουν και εκείνον, αλλά δε θέλω να επεκταθώ τώρα, για αυτή τη σειρά θα υπάρξει επόμενο post.)
Για να είμαστε δίκαιοι θα αναφέρω ότι τη Mystique θα την παίξει η (ίσως υπερβολικά προβεβλημένη?) Jennifer Lawrence αλλά θα σημειώσω επίσης πως σε αυτό το ρόλο προτιμώ τη Rebecca Romijn (έφτιαξα και ένα σχετικό μίνι δημοψήφισμα για να δω τι λέτε και εσείς!)
  Μένει λοιπόν να δούμε τι θα γίνει όταν ο Wolverine συναντήσει τους νεότερους Charles και Magneto στο παρελθόν...
  Ας ρίξουμε μια ματιά και στο trailer...
Μου αρέσει το εξής σημείο :

καθηγητής Xavier: Logan, I was a very different man. Lead me, guide me, be patient with me.
Logan: Patience isn't my strong suit.

Kλασικός Wolverine...!!! 







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου